top of page

Kevät- ja kesätapahtumat lähestyvät - Tee tilauksesi nyt!

Kevään ja kesän tapahtumat lähestyvät huimaavaa vauhtia. Edessä on ennätyksellinen tapahtumasesonki.

Tästä kertovat meille saapuvat sadat viikottaiset tarjouspyynnöt ja tuotetiedustelut.

Tarjouspyyntöjä on tullut siis paljon ennakoitua enemmän ja valmiita tilauksiakin on kirjattu järjestelmäämme ennätystahtiin.

Sadat asiakkaat ovat kiitelleet toimintavarmuuttamme ja etenkin toimitusten nopeutta ja täsmällisyyttä.

Tällä hetkellä varastomme käsittää n. 200.000 m2 tapahtuma- ja messumattoja, tekonurmia ja autohuopia.

Lisäksi yhteistyökumppani tehtailta vastaanotamme merikonttilähetyksiä kahden viikon välein.

Olemme tämän lisäksi lisänneet panostuksia henkilökuntaamme ja perustaneet täysin uuden puoliautomaattisen leikkauslinjan.


Nyt kuitenkin maailman markkinoiden mylleryksestä ja raaka-aine pulasta johtuen, on joidenkin tuotteiden kohdalla toimitusajat venyneet luvattua pidemmiksi.


Koska koko maailman tapahtumatuotanto ja siihen liittyvät markkinat avautuvat nyt saman aikaisesti, niin tuotantoketjut venyvät väkisinkin.


Koska haluamme olla edelleenkin kotimaisten markkinoiden vahva johtaja ja pitää kiinni asiakaslupauksistamme, niin toivomme lämpimästi, että saisimme tilaukset teiltä asiakkailta huomattavasti ennen ko. tapahtumaa tai tilaisuutta. Täten pystymme varmistamaan, että juuri teidän tilaus saapuu perille varmasti, täsmällisesti ja oikea-aikaisesti.


Tilaukset voitte tehdä täysin riskittömästi. Mikäli suunniteltu tapahtuma perutaan esim. pandemiaan vedoten, niin myös tekemänne tilaus voidaan perua täysin veloituksetta.


Suuri kiitos asiakkaillemme että olette valinneet juuri meidät.

Pidetään asiakastyytyväisyys korkealla myös jatkossa.


Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme tapahtumarakentajille, messuosastosuunnittelijoille ja mainostoimistojen hankintapäälliköille auttaa numerossa 0501446 tai CHAT palvelullamme sivun alareunasta.

Voit myös kysyä tarjousta tilauslomakkeemme kautta. Vastauksen saat nopeasti!


Asiakaspalaute: "Expomattoa voi kiittää nopeasta reagoinnista, asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä sekä nopeista ja täsmällisistä toimituksista"Viimeisimmät
bottom of page