Tehtaan erikoiserä - Tässäkö Suomen halvin messumatto?

28.11.2019

Rakennusliikkeiden ja erilaisten tapahtumien sekä torimyyjien messumatto tarpeet ovat kasvaneet niin suureksi, että tilasimme erikoiserän ko. käyttötarvetta vastaamaan. 

Olemme painaneet messumattojen hinnan erittäin kilpailukykyiseksi ja uskallamme sanoa, että tämä messumatto on Suomen markkinoiden halvin.

 

Tämä ensiluokkainen ja vahva messumatto on rullissa pileout rullattuna ja painoa sillä on 530 g/m2. Messumatto painaa lähes tuplasti verraten perinteiseen messumattoon.

Messumatto on nettohinnoiteltu jo valmiiksi 1,50 euroa/m2 alv 0%, minimi tilauserän olessa n. 100m2. Tämän erän rullakoot vaihtelevat joten voimme räätälöidä tarpeenne.

Messumatto on väriltään Ivory, eli suomeksi norsunluu. 

Tätä messumattoerää myydään vain niin kauan kunnes erä on myyty loppuun. 

 

Festari- ja tapahtumajärjestäjille lisäkustannuksia ovat tuoneet elintarvikeviranomaisen sekä useiden kaupunkien ja kuntien vaatimukset suojamaton käytöstä mm. elintarvikemyyntipisteiden alustoina.

Haluamme osaltamme alentaa näitä välillisiä kuluja tarjoamalla suojamattoa edulliseen hintaan.

Myyntiteltan lattia tulee suojata esimerkiksi messumatolla, erityisesti jos pohjana on maa, hiekka tai muu helposti pölisevä alusta. Lisää määräyksistä voit lukea täältä => Evira Ulkomyyntiohje

 

Messumatto toimii erinomaisesti myös rakennustyömailla suojaustarkoituksessa. 

Messumatto on helppo ja nopea tapa suojata valmiit lattiapinnat rakennustöiden edetessä. 

 

Uutena rullittain ostettu messumatto on kätevä käsitellä verrattuna esimerkiksi käytettyyn messumattoon. Uudesta messumattorullasta, saat helposti leikattua sopivan palan suoraan kevyesti 

pyörittämällä.

Käytetyn messumaton kohdalla kun ei yleensä etukäteen tiedä messumaton pituutta tai sen kuntoa? 

Käytetyssä messumatossa voi olla myös teippijäämiä, reikiä, vekkejä tai tahroja jotka vaikeuttavat niiden uudelleen asentamista paikoilleen ja lopputuloskaan ei usein ole tyydyttävä puhumattakaan edustavasta!

 

Tuotantomme ja varastomme pystyvät myös vastaamaan nopeasti tarpeisiinne, jos messumaton hankinnalla on kiire, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy räätälöityä toimitusaikaa.

 

Tutustu laajan valikoimamme väreihin täältä

Edullinen festari- ja tapahtumamallistomme löytyy täältä

 

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme auttaa numerossa 050 1446

Voit kokeilla myös kätevää CHÄT-palvelua sivun alareunassa. Testaa ja ylläty!

 

 

 

Please reload

Viimeisimmät
Please reload