Messumattoa rakennustyömaille - Kysy erikoistarjouksemme rakennusliikkeille!

Expomatto on toimittanut kuluvan syksyn aikana messumattoa rakennusliikkeille kiihtyvään tahtiin. Messumatto on tuotteena monipuolinen ja toimii erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömailla valmiiden pintojen suojaamistarkoituksissa. Uusin trendi on merkitä messumatoilla työmaiden kulkureittien merkinnät. Esimerkiksi Britanniassa on ollut tapana jo pitkään merkitä isojen rakennustyömaiden kulkureitit punaisella messumatolla. Tämä erinomainen ja työmaiden turvallisuutta parantava tapa on nyt leviämässä myös Suomeen.

Messumattojen ansiosta kulkureitit pysyvät nyt auki, vaikka monissa rakennuskohteissa tontit ovat äärimmäisen ahtaita ja varastotilaakin on niukasti.

Meiltä messumatot rakentamisen ammattilaisille perinteisiä rautakauppa hintoja huomattavasti edullisemmin. Oli kysymyksessä sitten pintojen suojaaminen tai kulkureittien merkitseminen, niin takaamme sinulle markkinoiden edullisimman hinnan.

Oma kalustomme liikkuu lähes päivittäin Tampereen ja pääkaupunkiseudun välillä, joten toimitamme tilatut messumatot nopeasti suoraan työmaalle.

Tutustu laajan valikoimamme väreihin täältä

Soita heti, palveleva puhelinmyyntimme rakennusyrittäjille ja rakennusliikkeiden hankintapäälliköille

auttaa numerossa 0443683600

Voit myös kysyä tarjousta tilauslomakkeemme kautta. Vastauksen saat nopeasti!

Punainen messumatto rakennustyömaan kulkureiteille

Punainen messumatto helpottaa työmaan kulkureittien pysymistä vapaina.

Messumatolla suojaat arkoja parvekepintoja asennuksen ajan

Messumatolla suojaat arkoja parvekepintoja asennuksen ajan

Viimeisimmät