Expomatolle uusia päämiehiä Saksan Domotex -messuilta!


Valitsimme uusia messumatto -valmistajia päämieheksemme. Kelpuutamme vain parhaat toimittajat. - Expomatto.fi

Messumattojen suurtapahtuma maailmalla on Domotex -messut, eli matto- ja lattiapäällysteiden isot kansainväliset ammattimessut.

Domotex-messut ovat aina mahtava kokemus ja ilmapiiri koko Hannoverin kaupungissa on messujen aikaan kansainvälinen: joka kerta olemme tavanneet mielenkiintoisia ihmisiä ja messumatto -alan huippuosaajia, innovaattoreita sekä valmistajia eri maista.

Tällä kertaa tutustuimme illallisen yhteydessä samassa pöydässä illastaneisiin ranskalaisiin tapahtuma-alan ammattilaisiin, jotka toimittavat festari- ja tapahtumamatot lähes kaikkiin ranskalaisiin suurtapahtumiin. Meillä oli mielenkiintoisia keskusteluja monesta eri aiheesta ja vallan hauska ilta!

Tärkein anti messuilla oli kuitenkin uusien messumatto -toimittajien tapaaminen. Löysimme kaksi uutta ja todella potentiaalista messumatto - valmistajaa. Samalla teimme koetilaukset ja uskomme että esimerkiksi Euroopassa nopeasti yleistyneet Glitterpintaiset tapahtuma- ja messumatot löytävät suosiota myös Suomessa. Kesän ja syksyn high-end tapahtumissa vahva vaihtoehto perinteisemmän messumaton näyttäväksi korvaajaksi. Tsekkaa tästä

Myös paksumman velouripintaisen noin 6 mm vahvan messumaton kysyntä on kasvanut, erityisesti ammattimessujen näytteilleasettajien keskuudessa, ja nyt meillä on edullinen vaihtoehto tarjota myös tähän kategoriaan. Tsekkaa tästä

Tapasimme matkalla myös useita kiinalaisvalmistajia, mutta toistaiseksi he eivät vakuuttaneet meitä laadullaan, joten pysymme nyt ja varmasti myös tulevaisuudessa eurooppalaisten

messumatto -valmistajien tuotteissa.

Messumatolla piristät rappuset ja portaikot!

Messumatto valmistajat esittelevät tuotteitaan ja väkeä riitti - Expomatto.fi

Viimeisimmät