Punaista kulutuskestävää huopamattoa pikkujoulutilaisuuksiin!

Punainen matto kruunaa tilaisuutesi ja tuo harkittua arvokkuutta tapahtumaasi. Punaista mattoa levitetään usein arvovieraiden ja filmitähtien eteen kutsuvierastilaisuuksissa. Punainen matto on myös usein käytetty huopamaton väri esimerkiksi kotimaisten elokuvien ensi-illoissa.

Toimme maahan jätti-erän punaista mattoa suoraan Keski-Euroopan suurilta markkinoilta vastaten kotimaan kovasti kasvavaan kysyntään. Naulahuopamatto punaisen eri sävyissä on todella suosittu väri esimerkiksi joulun ajan markkinoinnissa. Punainen neulahuopamatto tuo luxusta esimerkiksi pikkujoulu ja muihin joulun aikaisiin tapahtumiin sekä tilaisuuksiin.

Maahantuomamme punainen naulahuopamatto on todella kulutuskestävää ja uudelleen käytettävää, joten siksi asiakkainamme ovat mm. monet Suomalaiset teatterit ja näyttämöt!

Hintamme ovat edulliset, koska turhia välikäsiä ei ole. Soita tai lähetä sähköpostia ja kysy lisää!

Leikkaamme huopamaton tarvittaviin mittoihin. Saat kauttamme lisäksi kaiken tarvittavan hyväksyttyä asennusteippiä unohtamatta.

Jättierä punaista messumattoa edullisesti!
Punainen matto kruunaa tilaisuutesi tai tapahtumasi!

Viimeisimmät