Käytöstä poistettua tai uutta messumattoa edullisesti!

Meillä kertakäyttöiseksi suunniteltu messumatto menee vain harvoin jätteeksi. Olemme vuosi vuodelta onnistuneet kasvattamaan käytettynä myytävän messumaton myyntimääriä onnistuneesti.

Massatapahtumien ja festareiden hovihankkijana sekä neulahuopamatto maahantuojana olemme onnistuneet keräämään myymiämme messumattoja varastoomme ja myymään niitä edullisempaan hintaan. Käytetty neulahuopamatto sopii matotuksiin, missä esim. värieroilla ei ole merkitystä tai lyhyemmiksi leikattujen messumattopalojen yhteen liittäminen ei työnä hirvitä.

Käytöstä poistetulle messumatolle on myös muita, varsin laajoja käyttömahdollisuuksia: suodatinkankaan korvikkeena maanrakennustyömaalla, häiden sekä muiden pienempien juhlien teltta-alustoina, matkailuauton tai pakettiauton sisustamiseen jne. jne.

Olemme lisäksi toimittaneet suuria määriä käytettyjä messumattoja Suomalaisten design valmistajien tuotepakkausten pehmikkeiksi ja vuoraamiseen.

Käytetyt messumatot ovat meille ns. sesonkituote, joissa saatavuus on parhaimmillaan syksyisin ja keväisin. Usein saatavilla olevat käytettyjen messumattojen erät ovat jo ennakkoon loppuunmyytyjä.

Monesti joudumme tarjoamaan käytettyä kysyvälle asiakkaallemme uutta edullisempaa messumattoa. Edulliset messumattomme ovat omaa maahantuontiamme ja ovat siksi hinnaltaan kilpailukykyisiä. uusi messumatto on varteenotettava vaihtoehto messukäytöstä poistetulle neulahuopamatolle.

Valikoimamme messumatoissa ei ole turhia välikäsiä ja hintamme ovat siksi markkinoiden edullisimmat. Lisäksi suoraan avaamattomasta rullasta maton asentaminen käy huomattavasti nopeammin ja siistimmin käytettyyn verraten.

Uusi edullisempi messumatto on helposti tilattavissa ja toimitettavissa matkahuollon kautta kaikkialle Suomeen. Messumaton voit tilata sinua lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen, tai vaikka suoraan

kotiovellesi, toimistoosi tai yritykseesi.

Ostaessasi uutta tai käytettyä edullista messumattoa, muistathan hyväksytyn messumattoteipin!

Ammattimainen henkilökuntamme palvelee ja auttaa sinua visaisimmissakin kysymyksissä!

Uutta edullista messumattoa suoraan Keski-Euroopasta.
Käytetty messumatto on usein lähes uudenveroista

Viimeisimmät