Neulahuopamatto - Käytöstä poistettua messumattoa kierrättämällä pienennät hiilijalanjälkeäsi

Expomatto on neulahuopamattojen ja messumattojen maahantuonti- ja kasvuyritys. Toimintamme strategian ydinalueita ovat messu- ja esittelytilaisuudet, ulkoilmatapahtumat, VIP-alueet, hääjuhlat ja tuotelanseeraus -tapahtumat sekä elokuvien ensi-illat.

Expomatto keskittyy myös käytettyjen neulehuopamattojen ja näyttelymattojen oikean mukaiseen kierrätykseen ja edulliseen hinnoitteluun, jotta asiakkaidemme investoinnit pysyvät kurissa ja saavutamme pitkäkestoisen yhteistyön heidän kanssaan.

Tapamme toimia on yksinkertainen: olemme luovia ja itsekriittisiä sekä pyrimme aina tuottamaan asiakkaillemme mahdollisimman paljon lisäarvoa.

Mielestämme mattoteollisuuden on myös huolehdittava ympäristöstään. Tämän vuoksi investoimme käytöstä poistettujen neulehuopamattojen uudelleen käytettävyyteen ja innovatiivisten kierrätys ideoiden kehittämiseen, joiden avulla asiakkaamme pystyvät pienentämään hiilijalanjälkeään ja päästöjä sekä saavuttamaan omalta osaltaan ympäristötavoitteensa.

Tarjoamme asiakkaillemme laajaa uusien ja käytettyjen neulahuopamattojen valikoimaa ja teknistä neuvontaa. Sesongilla käytettyjen saatavuus voi olla heikkoa, mutta tilalle toimitamme lähes saman hintaista ja ekologisesti tuotettua neulahuopamattoa suoraan rullasta leikattuna. Tutustu tästä

Käytettyjä naulahuopamattoja - Saatavuus rajallinen
Kierrätämme käytettyjä neulahuopamattoja - Vinkki esim. puutarhajuhliin

Viimeisimmät