Säästövinkki - Messumatto suoraan maahantuojalta kilpailukykyiseen hintaan.

Messu- ja näyttelybudjettia laatiessa tulee harvoin ajatelleeksi mahdollisia säästökohteita. Monesti eri kaupunkien messukeskuksissa on yhteistyökumppani, joka myy matot asennettuna. Helppoa ja kätevää, mutta samalla myös euroja menee tuntuvasti.

Miksi et siis säästäisi messumattoista ja niiden asennuksesta sievoista summaa?

Näyttely- ja messuosastojen rakentaminen ja messumattojen hankinta sekä mahdollinen asennus voidaan ulkoistaa. Vaihtoehto jota kannattaa harkita, sillä vuositasolla säästö markkinointibudjetissa voi olla todella tuntuva.

Mikäli yrityksenne aikomus on osallistua useammille messuille, esimerkiksi vuoden aikana, tulevat itse hankitut ja asennetut messumatot vieläkin edullisemmiksi. Maahantuomamme messumatot kestävät kulutusta todella hyvin, ja siksi niitä voidaan käyttää useampaan kertaan. Toki tässä kohtaa on hyvä mainita, että vaaleammat värit tuovat omat haasteensa, niissä kun lika ja käytön jäljet näkyy tummia sävyjä paremmin.

Näytteilleasettajat eivät yleensä halua messumattoja omakseen, joten yleensä teemme myös sopimuksen joka velvoittaa meitä myös huolehtimaan asennettujen messumattojen poisviennistä.

Yrityksemme Expomatto on erikoistunut messumattojen maahantuontiin ja myyntiin. Kauttamme saatte myös asennuspalvelut todella edulllisesti.

Messumatot asennettuna asiakkaan vuokraamiin tiloihin

Messumatto asennukset edullisesti

Viimeisimmät