Expomatto sai arvostetun AA-luottoluokituksen.

Messumattojen maahantuoja Expomatto Oy, on saanut AA-luottoluokituksen Soliditet Finland Oy:n Luottokelpoisuusjärjestelmässä.

AA-luottoluokkaan on päässyt v.2016 ainoastaan noin 12% Suomen kaikista yrityksistä.

AA-luokitus kertoo keskimääräistä pienemmästä luottoriskistä ja on osoitus hyvästä luottokelpoisuudesta.

”Tämän tyyppiset tunnustukset tulevat vain harvoille. Päästäkseen edellä mainittuun korkeampaan luottoluokkaan on yritykseltämme vaadittu keskimääräistä parempia talouden tunnuslukuja, positiivista vastuuhenkilötaustaa ja maksukäyttäytymistä, sekä ennen kaikkea riittävää toiminnan volyymia".

Korkean luottoluokituksen saaneet yritykset ovat luotettavia ja vahvoja yhteistyökumppaneita. Asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi AA-luottoluokitus viestii luotettavuutta ja laatua. Tavoitteenamme on aina asiakkaan menestys!

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokituksiin pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AA-luottoluokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on hyvin pieni.

Messumatto maahantuojalle AA-luottokelpoisuus

Viimeisimmät